Nyheter

Läs Helena Vandesandes reserapport där hon berättar hur hon har använt sitt stipendium från Linnéakademins forskningsstiftelse för att besöka en samarbetande forskargrupp i Jyväskylä, Finland, där hon bla studerat infektioner av virus som kan ge hjärnhinneinflamation.

SAVE THE DATE 11 APRIL 15.30 – 17.30 ca

Missa inte möjligheten att lyssna på en av Europas stora Skog och Träprofiler, som föreläser på Linnéuniversitetet i M-huset i Växjö den 11 april 16.00. Vi bjuder på något mycket lätt att äta fr.o.m. 15.30.

Föreläsningen är kostnadsfri, öppen för alla och inramar den högtidliga utdelningen av makarna Ternryds utnämning då Linnéakademiens Forskningsstiftelse i år delar ut rekordbeloppet  800 000 kronor.

Varmt välkommen!

Vi blir bara glada om du vill ta med personer i din närhet som kan vara intresserade av denna mycket speciella seneftermiddag då vi också presenterar den ännu hemliga mottagaren.

Frågor besvaras av Mie Jernbeck, ordförande, info@mentor-international.com och Göran Fremrot, sekreterare, goran.fremrot@gmail.com

Inbjudan till Forskningsstiftelsens vänner

Nästa Forskningsfrukost blir den 15 februari 2017 kl. 8.00 - 9.30 på Residenset i Växjö, med Leif Östling, ordförande för Svenskt Näringsliv, som huvudtalare. Särskild inbjudan sänds ut.

Första utdelningen av makarna Ternryds utmärkelse den 1 april 2016

Stipendiat hösten 2015